Videójátékok

Videójátékok

Videó játékok használata Covid idején

2021. május 15. - Dani222

Maga a gamerkedés és a videó játékokról nagyon hosszan lehetne mesélni. De a vírus alatt nagyon felerősödött szerintem. A saját példámból kiindulva a harmadik hullám idején főleg január februárba, mikor tél volt korán sötétedett szinte alig lehetett menni valahova akkor jelentősen megnőtt az órák száma amit ezzel töltöttem.

Én legtöbbet a barátaimmal online játszottam, és szerintem az azért jobb mert sokkal jobban össze tud kovácsolódni a csapat, nagyon sok vicces szituáció tud keletkezni, és egy kicsit ki is szakadunk az unalmas hétköznapokból és kikapcsolódunk. Igaz ha az ember nagyon beleéli magát nagyon gyorsan el tud szaladni egy egész délután, de néha szerintem ennyi belefér.

Az interneten a stremerek körében és Youtube-n is megfigyeltem hogy sokkal többet live-olnak vagy sokkal gyakrabban csinálnak videót. Például Zsozéatya szinte minden nap streamel facebookon és rendszeresen sokan követik őt. 

Tehát összességében el lehet mondani, hogy ez az ág ami a koronavírus következtével  még jobban fellendült és megnövekedtek az eladások, mert sokan ugye otthon ragadtak. Én is ez idő alatt sok olyan játékot próbáltam ki amire normál esetben esély nem lett volna, de mivel nem volt sokszor jobb dolgom így adtam nekik egy esélyt és valamelyik megtetszett valamelyik nem.iFater 25 - a negyedszázadik epizód, amiben leültünk végre játszani egy  kicsit, vagyis inkább nagyot | Az online férfimagazin

A bejegyzés trackback címe:

https://gamerkedes.blog.hu/api/trackback/id/tr3516558820

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása